IN-HOUSE TRAINER

TUOTTOISA TYÖNTEKIJÄ 

Työkykyyn ja työhyvinvointiin sijoitetut eurot tulevat moninkertaisena takaisin. 

"Työhyvinvoinnin edistämisestä vastaa ensisijaisesti yrityksen johto."

"Hyvinvoiva työhenkilöstö on terve, sitoutunut ja motivoitunut sekä täynnä virtaa ja ideoita."

"Hyvinvointisatsaukset tuovat tuovat yritykselle kilpailuetua myös kohentuneen työnantajamielikuvan ja henkilöstötyytyväisyyden kautta."

Ota yhteyttä ja mietitään yrityksellesi paras ratkaisu!

Hyvinvoivat työntekijät luovat menestyksekkään yrityksen. 

Mikäpä yritys ei haluaisi minimoida kustannuksia? Panostamalla työyhteisön hyvinvointiin, säästetään kustannuksia ja kasvatetaan henkilöstön ja yrityksen tuottavuutta.

Tiesitkö tämän? Yhden sairauspäivän hinta yritykselle on keskimäärin noin 350 euroa, ja keskimäärin yhdellä työntekijällä Suomessa on sairauspoissaoloja 5-7 päivää vuodessa. Sairauslomat aiheuttavat suuria kustannuksia yrityksille, mutta niitä on mahdollista vähentää tehokkaasti ennalta. (lähde: Pohjola Vakuutus)

Työhyvinvoinnin edistämisestä vastaa ensisijaisesti yrityksen johto. Myös esimiehillä on erityisen tärkeä rooli työhyvinvoinnin huolehtimisesta.  

Nyt yritys voi antaa kädenojennuksen työntekijöilleen tarjoamalla kohdennettua hyvinvointipalvelua YRITYKSEN OMAN PERSONAL TRAINERIN avulla.

On tärkeä, että työntekijä kannustetaan johdosta käsin pitämään itsensä työkykyisenä ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Mutta pelkkä kannustus ja liikuntasetelit eivät siihen aina riitä - tarvitaan konkretiaa,  yrityksen oma hyvinvointivalmentaja, joka tulee työpaikalle ja työntekijän luokse. 

Hyvinvointisatsaukset tuovat tuovat yritykselle kilpailuetua myös kohentuneen työnantajamielikuvan ja henkilöstötyytyväisyyden kautta. 

Hyvinvoiva työhenkilöstö on terve, sitoutunut ja motivoitunut sekä täynnä virtaa ja ideoita