VALMENNUKSET

 

Ravinto- ja hyvinvointivalmennus

 3 kk / 6 kk

ELINVOIMAISEN KEHON PUOLESTA

Sisältää:

  • 3-6 tapaamista, joista yksi voi olla myös yhteinen kauppareissu, jossa opitaan lukemaan tuoteselosteita ja tekemään fiksuja valintoja.
  • Yksilöllinen ravintosuunnitelma.
  • Hyvinvointivalmennuksessa paneudutaan mm. laadukkaan unen ja stressinhallinnan merkitykseen.
  • Viikoittain vinkkejä mm. syömiseen, uneen ja stressinhallintaan liittyen, jotka tukevat ja motivoivat sinua matkalla elämäntapamuutokseen.

Urheilijan ravintovalmennus

PAREMPIA TULOKSIA RAVINNON AVULLA

Sisältää:

  • 3-x tapaamista, räätälöidään tavoitteiden mukaan.
  • Yksilöllinen ravintosuunnitelma aktiivisuuden, lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaan.
  • Opit koostamaan terveelliset ateriat fiksusti ja silmämääräisesti - ilman punnituksia.
  • Hyvinvointivalmennuksessa paneudutaan mm. laadukkaan uneen, palautumiseen ja stressinhallintaan
  • Viikoittain vinkkejä mm. syömiseen, lisäravinteisiin, uneen, palautumiseen ja stressinhallintaan

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen valmennus

ÄIDIN JA LAPSEN PARHAAKSI

Valmennus on tarkoitettu raskautta aikoville, raskaana oleville ja synnyttäneille, imettäville sekä raskauskiloista terveellisesti eroon haluaville äideille.

Äidin oma hyvinvointi vaikuttaa paljon kehittyvään lapseen niin kohdussa kuin kohdun ulkopuolella. Tämä valmennus on sinulle äiti, joka haluat optimoida oman terveyden ja olla energinen ja hyvinvoiva, niin raskausaikana kuin synnytyksen jälkeen.

Moni synnyttänyt haaveilee nopeasti pois raskauskiloista. Helposti ja terveellisesti raskauskiloista pääsee panostamalla terveelliseen ruokavalioon ja palautumiseen.

Valmennus sisältää jokaiselle äidille henkilökohtaisesti räätälöidyn ravinto-ohjelman unohtamatta unen, levon ja stressin merkitystä. Lisäksi valmennuksessa saat halutessasi liikuntaohjeita raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeiseen palautumiseen.

Valmennukset räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Ravintoluennot urheiluseuroille

Ravintoluentoja urheilijoille ja heidän tukiverkostolle (valmentajat/ huoltajat / valmentajat)

Ravintovalmennuksella on tärkeä rooli kokonaisvaltaitaisessa urheilijan valmennuksessa jo urheilijan polun alkumetreiltä lähtien. Hyvällä ravitsemusosaamisella optimoimaan urheilijan kehittyminen lajissaan, pidetään yllä urheilijan hyvää terveydentilaa (välttämällä sairastumiset, ylirasitustilat, rasitusvamma- ja loukkaantumisriskit), ja huomioidaan mm. eri ikäkausien tuomat haasteet (lapsen/nuoren kehitys, ulkonäköpaineet yms), 

Oppimalla jo pienestä pitäen hyvät rukailutottumukset ja ravitsemuksen perusteet, taataan nuorelle urheilijalle terve suhtautuminen ruokaan ja ymmärrys sen tärkeyteen osana kehittymistä. Urheilijan itsensä lisäksi on urheilijan kehittymisen kannalta tärkeää osallistuttaa koko urheilijan ympärillä oleva valmennus -ja tukiverkosto.

Ravitsemusvalmennusta tulisi pitää yllä koko urheilijan uran ajan.

Yritysvalmennukset

Tasapainoinen ja terveellinen ravitsemus on myös työhyvinvoinnin perusta. Sitä tukee laadukas uni ja stressinhallinta. Yritysvalmennus on tarkoitettu esimerkiksi johtoryhmälle, yksittäiselle tiimille tai vaikka luentosarjana koko henkilöstölle. Valmennuksen avulla opitte mitä terveellinen ravinto on ja kuinka sopivat ateriat koostetaan fiksusti missä ja milloin vaan. Luennon hyvinvointiosuus keskittyy levon merkitykseen ja stressinhallintaan. Valmennuksen avulla teette parempia päätöksiä, kun voitte paremmin ja stressaaminen on hallinnassa. Valmennuksessa otetaan huomioon tavoitteenne ja lähtö- sekä elämäntilanteet.

Fiksuilla valinnoilla ruokavalio kuntoon!